De kracht van animatie

Als je goed vindbaar, professioneel en effectief je doelgroep wil bereiken kan video hier vandaag de dag sterk aan bijdragen. Het is een groeiende must om video te gebruiken. 

Door de digitale informatie overload blijven mensen niet zomaar stil staan bij wat je wilt vertellen. Het moet hun aandacht grijpen en ze binnen slepen. Het moet leuk zijn en vermakelijk om over jouw product of dienst te weten te komen! Als de consument niet binnen een aantal seconden duidelijkheid krijgt wat je doet, verdwijnt de interesse. Hierdoor heb je voor reclame maar 4-5 seconden om de aandacht van de gebruiker te trekken.

 

Een animatie video is de perfecte manier om dit te doen.  Doordat kijkers bij het zien van een video visueel en met audio gestimuleerd worden, worden beide gebieden in het brein geactiveerd waardoor kijkers meer betrokken zijn en daarom en sterke affiliatie en interesse vormen bij wat ze zien. 

Hoe we te werk gaan

Allereerst kijken we naar jouw wensen voor de animatie video. Je kunt een pakket kiezen of hem aanpassen naar wens. Hierna maken we het script, storyboard en bepalen we de animatie stijl van de video. Wil je een voice over? En wat voor audio wil je daarbij?

Wanneer dit duidelijk is gaan wij voor je aan de slag. Wanneer de video klaar is sturen we hem op en kun je aanpassingen voorstellen. We kunnen hem dan opnieuw voor je aanpassen zodat je tevreden bent en stralend de wereld in kunt met je frisse nieuwe animatievideo!

Animatievideo cijfers en feitjes:

  • 95% Van een bericht wordt onthouden wanneer het in een video wordt gezien in vergelijking tot 10% wanneer het is gelezen in tekst.
  • 75% Websitebezoekers komen niet verder dan je startpagina.
  • Digitaal video verkeer maakt 80% van het consumenten internetverkeer uit op wereldwijde schaal in 2021
  • Marketing met gebruik van video geeft een 49% snellere groei in omzet.
  • Websitebezoekers zijn 64% tot 85% meer geneigd te kopen na het zien van een product video.

Vragen of offerte ontvangen?
Neem gerust contact op:

Fabimotion

Van Assendelftstraat 38
2612 JD Delft

Volg ons op social media!

Contact

T: 06-22764303

E: info@fabimotion.nl